Fresh set četkica za šminku IBRA

Fresh IBRA četkice za šminku

Kratke informacije

Ograničena kolekcija Fresh je set od devet najnužnijih četkica. Četkice od sintetičkih, bijelih čekinja, vrlo mekane i ugodne u kontaktu s kožom.

 

 

79,00 KM

Nema na zalihi

Napomena: Svi proizvodi su za profesionalnu upotrebu - prilikom kupovine proizvoda neophodno je priložiti dokaz da ste registrovani i da posjedujete odgovarajuću diplomu izdatu od registrovanog subjekta

Opis

Četkica iz kolekcije Fresh 01

Četka za usne će olakšati nanošenje tečnih i kremastih ruževa za usne. Izrađen je od sintetičkih čekinja visoke elastičnosti, što omogućava brzu, a istovremeno i preciznu primenu kozmetike. Vrh četkice je okrugao u modernoj ružičastoj zlatnoj boji. Originalnost je data narandžastom lakiranom drškom.

Četkica iz kolekcije Fresh 02

Četkica za modeliranje obrva i crtanje linija. Vrlo fleksibilne sintetičke čekinje, prikladno fleksibilne, rezane dijagonalno, postavljene u blago spljoštenu kapu. Neobična kombinacija narandžaste drške sa sjajnom kapom daje svež izgled.

Četkica iz kolekcije Fresh 03

Četkica za nanošenje i lagano miješanje sjena na gornjim i donjim kapcima. Sintetičke čekinje položene ravno, izrezane u polukrug. Senzacionalna multifunkcionalna četkica sa šarmantnom kapom u boji ružičastog zlata i narandžastom drškom.

Četkica iz kolekcije Fresh 04

Četkice za miješanje sjena na kapku. Duge, veoma meke, sintetičke čekinje profilisane tako da brzo stvore savršenu maglu i zamagle sve granice između boja. Lako se čiste. Četkica ima originalni dizajn – bijele čekinje, narančastu dršku i sjajnu kapu.

Četkica iz kolekcije Fresh 05

Velika, osnovna četka za sjene. Sintetičke čekinje, metalna kapa u ružičastoj zlatnoj boji, drvena ručka narandžasta u pastelnoj nijansi.

Četkica iz kolekcije Fresh 06

Ravna četka tipa ventilatora. Čekinje su duge, zasjenjene polukružno. Savršen za highlighter aplikaciju ili nježan dodir rumenila. Vrh četkice je okrugao u modernoj ružičastoj zlatnoj boji. Originalnost je data narandžastom lakiranom drškom.

Četkica iz kolekcije Fresh 07

Četkica za nanošenje rumenila, bronzera ili highlightera. Sintetičke čekinje zanimljivog oblika učinit će primjenu proizvoda brzom i pogodnom, bez mrlja i pruga. Originalnost se dodaje narandžastom, lakiranom drškom.

Četkica iz kolekcije Fresh 08

Četkica je savršena za oblikovanje oblika lica. Pogodno  za bronzer i za rumenilo, ali i za highlighter. Njegov oblik olakšava naš rad i dobro se uklapa, što spriječava stvaranje mrlja na licu. Četka je mekana, napravljena od sintetičkih čekinjastih bijele boje.

Četkica iz kolekcije Fresh 09

Četkica za nanošenje labavih i presovanih, mineralnih i bronzanih prahova. Meke i prijatne sintetičke čekinje, nježno spljoštene, olakšaće tačnu primjenu u bilo kom dijelu lica. Senzacionalna multifunkcionalna četkica sa šarmantnom kapom u boji ružičastog zlata i narandžastom drškom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Fresh set četkica za šminku IBRA”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju