Carbon Eyebrow Bleaching Powder ELAN

Karbonski puder za posvjetljenje obrva

Kratke informacije 

Ugljični prah je dizajniran da prosvijetli prirodni pigment dlačica obrva. Zbog prisustva u sastavu jedinstvenih kompleksa i ugljičnih pigmenata, proizvod pruža maksimalnu zaštitu strukture dlačice obrva i smanjuje vjerovatnost pojave neželjene žute nijanse već na posvijetljenim dlačicama.

35,00 KM

Napomena: Svi proizvodi su za profesionalnu upotrebu - prilikom kupovine proizvoda neophodno je priložiti dokaz da ste registrovani i da posjedujete odgovarajuću diplomu izdatu od registrovanog subjekta

Opis

Ugljični prah je dizajniran da prosvijetli prirodni pigment dlačice obrva, uzimajući u obzir sve karakteristike strukture obrva.

U sastav ugljenog praha:

  • kompleks za kondicioniranje tekućine koji pruža maksimalnu zaštitu i efikasnu njegu dlačica obrva tokom postupka provjetljivanja. Ovaj kompleks čini mješavinu za prosvjetljenje elastičnijom, što povećava nivo i udobnost nanošenja tokom izvođenja od strane kozmetičkog specijaliste za prosvijetljenje dlačice obrva.
  • proteini pšenice i pirinača sa visokim sadržajem aminokiselina prodiru duboko u korteks, zahvaljujući čemu pružaju dodatnu njegu dlačicama iznutra;
  • ugljični pigmenti neutraliziraju, minimiziraju moguću pojavu neželjene žute nijanse na prosvijetljenim dlačicama.

Rok trajanja: 30 mjeseci od datuma proizvodnje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Carbon Eyebrow Bleaching Powder ELAN”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju